Professionele, gezellige & vertrouwde opvang

Mamaloe werkt volgens een vast dagschema met uitdagende activiteiten en rustmomenten. Ik creëer een stimulerende en liefdevolle omgeving. Er kan volop gespeeld worden want er is voldoende spel- en speelmateriaal aanwezig. Ik zit boordevol ideeën en ik zoek steeds naar uitdaging en volg daarvoor cursussen om ook voor uw kindje de beste opvang te bieden. 

Wie is Mamaloe?

Ik ben Marloes Sniekers-Tonnaer (sociaal pedagogisch werker). Ik ben creatief, duidelijk, heb heel veel geduld en kijk naar mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. De activiteiten stel ik af op de talenten en ontwikkelingsfase van de kinderen, want ieder kind ontwikkeld zich in zijn eigen tempo. 

 

 

wie is gastouderopvang Mamaloe

 

Welkom bij familie Sniekers

 

 

 

Wie zijn wij?

Wij zijn familie Sniekers. Ons gezin bestaat uit drie kinderen ( Mano en Ronan en Liva) en vader (Roel) & moeder (Marloes) Sniekers. We hebben het ouderlijk huis van familie Sniekers opgeknapt en van de oude varkensstal achter het woonhuis ons bedrijf gemaakt. Hierin is het  financieel adviesbureau van Roel gevestigd en de gastouderopvang van Marloes. Wij vinden een liefdevolle en respectvolle opvoeding belangrijk. Via samen spelen (binnen en buiten) leren wij onze kinderen delen, rekening houden met elkaar en de waarden en normen van de samenleving. 

Onze kinderen

Mano onze oudste zoon is graag binnen. Hij bouwt met lego of we doen samen een spelletje. Mano is erg goed in talen. Hij gaat twee keer per week met veel plezier naar de zorgboerderij. Ronan voetbalt graag en speelt ook graag een spelletje. Elk vrij momentje trapt Ronan buiten een balletje, weer of geen weer. Ronan blinkt uit in rekenen. Onze dochter Liva knutselt graag en is in voor een spelletje. Liva zit op dansles en blinkt uit in turnen.